preskoči na sadržaj

Srednja škola Zvane Črnje Rovinj

Login
Anketa
Koliko dnevno provodite vremena za računalom ili koristeći mobilne aplikacije za zabavu?Kalendar
« Prosinac 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 4. 9. 2010.

Ukupno: 3483121
Ovaj mjesec: 42
Ovaj tjedan: 361
Danas: 42
Tražilica
KORISNI LINKOVI

Slikovni rezultat za pou rovinj

 

 

 

 

vijesti
Sudjelovanje na mobilnosti
Gordana Štrbac / datum: 27. 10. 2021. 15:19

Poštovani učenici tehničari za računalstvo 3.d i 4.d razreda, produljuje se rok za prijavu sudjelovanja na mobilnosti. Svu potrebnu dokumentaciju možete preuzeti, popuniti i predati do 11.11.2021. u tajništvo škole ili na e-mail adresu: http://ss.zcrnje.rovinj@gmail.com


[OPŠIRNIJE]
[OPŠIRNIJE]RSS


 

 

OBST

 

ConWoi

Trening seminar on the impact of VET projects on the personal and professional development of learners an exchange of good practices and experiences

Naša profesorica ekonomske grupe predmeta, Sandra Kranjčić prijavom na natječaj Agencije za mobilnost i programe EU, odabrana je za jednu od ukupno dva predstavnika iz Republike Hrvatske za sudjelovanje na seminaru u okviru aktivnosti transnacionalne suradnje.
Od 05. veljače do 09. veljače 2018. predstavljati će našu Školu na seminaru pod nazivom: Training seminar on the impact of VET projects on the personal and professional development of learners - an exchange of good practices and experiences, Valletta - Malta.

Profesorica ekonomske grupe predmeta Sandra Kranjčić od 06. – 08. veljače 2018. g. sudjelovala je na seminaru aktivnosti transnacionalne suradnje u Valletti na Malti. Profesorica je odabrana na natječaju od Agencije za mobilnost i programe EU kao jedna od dva predstavnika iz Republike Hrvatske. 

 

Riječ je o seminaru na kojem je sudjelovalo 13 odgojno obrazovnih djelatnika i koordinatora projekta strukovnih škola i obrazovnih institucija iz Austrije, Bugarske, Češke, Poljske, Malte, Švedske i Hrvatske.

Cilj edukacije bio je putem međunarodnih aktivnosti, pružiti potporu u pripremi i provedbi projekata mobilnosti učenika, nastavnika i osoblja, te strateških partnerstva u odgojno obrazovnim ustanovama.

Tijekom tri dana intenzivnog rada na kojima su održana predavanja i radionice dotaknute su slijedeće teme:

  • postavljanje ciljeva za provedbu projekta
  • organizacija projektnog tima za međunarodnu suradnju
  • analiza potreba učenika, nastavnika i osoblja
  • motiviranje i poticanje stručnog usavršavanja
  • priprema radnog programa mobilnosti
  • E-dnevnik ili log book
  • Evaluacija projekta (prije, za vrijeme i nakon projekta)
  • Planiranje diseminacije projekta

Profesorica Sandra, vratila se puna entuzijazma, novih ideja i želja za kvalitetnijim i većim obimom provedbe projekata mobilnosti i strateških partnerstva, jer je na seminaru stekla mnogo praktičnih i teoretskih znanja i vještina za pisanje, pripremu i provedbu projekta kroz primjere dobrih praksi ostalih zemelja.

Profesorica je uspostavila kontakte sa sudionicima na seminaru i u planu su mogući novi projekti koji mogu doprinijeti poboljšanju i kvaliteti naše Škole kako učenicima tako i nastavnicima te ostalom osoblju.

Ovaj seminar sufinanciran je sredstvima Agencije za mobilnost i programe Europske unije.         

 

 

preskoči na navigaciju